Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just idag kom allt över mig igen, det som hände för precis en vecka sedan


JAG BEHÖVER

Just idag, behöver jag din omtanke

Jag behöver, höra din röst

Jag behöver, känna din hand,
i min hand

Jag behöver, få krypa in i din
famn

Jag behöver, få känna trygghet

Jag behöver, känna dina armar
hålla om mig

Jag vill så gärna, att du torkar
tårarna på min kind

I dag när jag med posten fick,
polisanmälan, efter det som hände,
för precis en vecka sedan, på vägen
till dig min vän

I dag kom chocken, efter det jag
varit med om, tårarna bara rinner
och blöter ner min kind

Jag önskar att du kunde vara här,
hos mig just nu, i denna stund, när
allt känns så svårt, så tungt

anits 6 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-06 11:42



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Just idag, behöver jag din omtanke

Jag behöver, höra din röst

Jag behöver, känna din hand,
i min hand

Jag behöver, få krypa in i din
famn

Jag behöver, få känna trygghet

Jag behöver, känna dina armar
hålla om mig

Jag vill så gärna, att du torkar
tårarna på min kind"
Underbart skrivet, min vän.
Kram
2008-11-07

  Ann-christin
Du får min omtanke men
jag kan inte hålla om dig
men en vänskaps kram
via din fina text får du utav mig
2008-11-06

  Eaglemountains VIP
en längtans poesi, efter tröst från en närstående som inte en befinner sig i närheten av den som behöver tröst

Var starkt min vän, låt tårarna komma, tröstande förlösande tårar som behövs, som lindrar, men bara lite ....
2008-11-06

  Elaine.S VIP
Lätt att trycka bort alla obehagskänslor när man råkar ut för nåt sånt...men när man ser det svart på vitt så blir det overkliga liksom verkligt....skickar en styrkekram...
2008-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Det du utsatts för är en fruktansvärd kränkning.
Oförsvarbart.
2008-11-06

  friheten
Så vacker skriven om nräheten.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP