Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNEVÄNT IDAG

 

 

Snevänt idag

Huvudvärk vakna av

Katten röjt runt

Vält krukor jord över hela golvet

Katten jamar

Jag får ännu mera

ont i huvudet

Känner mig grinig

Le och sur idag

Solen lyser

Men jag ryser

Huvudet bankar

Jag ryter




Fri vers av Fånga dagen
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen