Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jättekvinnan Gerd

 

Till spelet hör
   ibland tre ord
dagligen men jättekvinnan


   Gerd säger inte
jag älskar dig
   hon säger jag


älskar din kuk


   denna självsvingande heta
närvaro halvvägs inne

 

         




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2388 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-11-06 13:14



Bookmark and Share


    Trast
Väldigt roliga dikter. Försöker komma underfund med versmåttet... Vers? Eller kanske en sorts roll/maskbyten koncentrerade i ett ord?
2010-01-26

  objekt3
*skrattar och skrockar*

Var är du?
2009-01-23

    Melona
jag gillar den här

nice alltså...
2008-11-09

  Ulf Lagerholm
litt kul, litt avantgarde med rutorna, som en enkät, eller en dikt, etta, kryss eller tvåa är frågan, nä, jag helgarderar
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP