Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glada men suddiga minnen från Luleå... Vila i frid prosten.


Dikt Angående Prosten Pohjanen En Trappa Upp

Inte kunde jag ana att en trappa upp
i hönsgården fanns en tupp.

En trappa upp på Järnvägsesplanaden i den lilla staden
finns prosten Pohjanen
han är ju en glad en.

Öppen för strunt och intressanta konversationer
det var som att orden de kom i miljoner.

Men efter whiskeyflaskan slog klockan fem
trot eller ej men jag hittar ej hem.

Bara en trappa ner.

Käre prosten ikväll ska vi nog inte ha mer.




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-08-09 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho