Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner över livets gång


Livets realitet

Åren bara går
Innan man det helt förstår
Visar spegelbilden att,
man åldrats över en endaste natt
 
Ur näsan sticker gråa strån
Var i hela friden kommer dom ifrån?
Baken som var fast och fin
dallrar nu som gelatin

Gäddhäng blir en realitet
Naken är man helst i avskildhet
Sexet fungerar ganska bra
även om man inte orkar varje da`

Allt tar plötsligt längre tid
Gubben stapplar fram rigid
Kroppens delar ändrar form
Näsan växer och blir enorm

Alla ska vi hitåt vandra
Men vi kan ändå älska varandra

© YM Bohman -08




Fri vers av Njord
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-06 18:54



Bookmark and Share


  clueless
Haha, vad man känner igen sig, superkul skrivet/C
2008-11-08

  Yvonne
Fin rytm och bra rim. Innehållet helt fantastiskt bra. Precis så är ju livet. Applåd.
2008-11-07

    Bodil Sandberg
Är detta underbart eller är det underbaaaaaaaaart!!!Känner igen må du trooo!!!applåder så bra du sa det!!
2008-11-07

  Marie Å
Härligt skrivet.....
2008-11-06

  thyra
Underbar verklighet, underbart beskriven :)
2008-11-06

    ej medlem längre
LER... en dikt med fint flyt, humor och värme.. och lite sanning.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER