Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbön.


Krama mig, hårt, hårt, hårt,
men ändå mjukt och varsamt.
Smek mig över håret
och viska att allt är bra igen.
Blås bort det onda.
Laga våra sår.
Lova att allt ska bli
som förut.
Som innan.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-06 22:10



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
En innerlig och äkta kvällsbön. Som barnets tilltro till den läkande föräldern. Som människans längtan efter Guds ro.
2008-11-07

  Mygg
En vacker bön som antyder ett föregående mörker men också en möjlig gryning!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP