Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. gruvsamt att leta ett jobb idag.. gruvsamt..


Orättvisa Bedömningar

 

... och så kan man ju undra hur mycket vett som ryms i en arbetsgivare när yrkesförmåga mäts av i och ur privata sajter på nätet.

 

utan kontroll av hur/varför och i vilket syfte sajten finns där. (är den ens gjord av arbetaren i fråga?)

 

vart 17 dras då gränsen av denne arbetsgivare, mellan egen yrkesrollshantering och personlig inblandning i bedömningen av arbetaren..

 

undrar jag och ja, några till.

 

tur man kan undra... och ibland blir det svårt att sova.

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri