Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoho ja ja, vad man kan plita ner när man har tråkigt och den där oron pockar inom mig. not my finest moment.. men jag är lika glad ändå


Låt mig hitta rätt

Oron river min kropp i bitar, driver bort allt mitt hopp, ger mig en klåda som inte går att klia bort!
Jag söker efter stillhet, jag söker efter lugn,
jag söker efter någon som kan hålla mig en stund!
Släck mina eldar, dämpa min låga, ta mig bort från allt som mig kan plåga.

Jag söker efter känslan av tillhörighet,
jag söker efter den som kan ge mig närhet.
Du som dämpar min ångest och ger mig ro,
Du som kan få mig att stanna, växa och gro!

Vart än mina vägar för mig, når jag aldrig nära dig!
Jag ser att du runt mig rör dig, men hur jag än sträcker hur jag än töjer, är det slöjor som dig bort från mig röjer.

Ta mig i dina armar, ge mig all den kärlek jag förtjänar, säg att det är om mitt liv du värnar!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-07 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!!! Jättebra skrivet!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy