Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. här lides mer än kryptiskt till Busdriver´s Overshadow. Inte undra på.. inspirationspanik? (lånar både dator och musik..hujeda.. men kulkul)
efter: det var trance.. inte trans. ^^



transtant

 

~

transtant sa hon
konstant transtant

försiktigt

med ett snett medvetet flin gjordes plats för ytterligare en session
vid dator No 1

mamma sjönk så ner med rynkan
som vanligt hängande på centralplanen och kvällsmysig

förväntan
med småkliande fingertoppar färdigrustade för att läcka halvdiffusa ordnödvändigheter av dagen

rynkan
vertikal och nu efter en vecka med sällskap
över treöga blint

transtant?


jäkla teens och vara kryptiska

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-11-07 17:08



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
för mig lätt obegriplig men gripbar
välskrivet!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri