Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR ALLA SKYDDSMURAR ÄR RIVNA

Vem är jag

Vem är du

När man börjar skrapa

Skrapa bort smutsen

Som livet gett mig

Vem är jag när jag

Vågar lyfta på tunga ok

Vem är jag när sanningen uppdagas

Pallar jag att stå då

När jag är som allra svagast

När alla skyddsmurar är rivna

När jag blottar mig naken

Utan kläder

Utan mantel

Vem är jag då




Fri vers av Fånga dagen
Läst 516 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-07 18:35



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Att se sig själv som den man egentligen är innerst inne kräver både insikt och mod. Att lära känna sig själv är en av de svåraste och viktigaste uppgifter en människa har. Bra skrivet!
2008-11-10

  anits VIP
ja, ibland kan man undra vem man är
2008-11-10

  Gunilla VIP
Ja, det är en spännande resa
denna inre
att upptäcka
vem man är!
2008-11-07

  ¤Anne¤
ja vem är man med alla lager borta?
Känner rädslan här i frågan.
tycker om den. vackert
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen