Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet ca 1993


SORGENS TRÄD

 

 

 Sorgens träd har inga löv


Dit kommer fågeln aldrig att sätta bo


Där kommer inte löven och lyser upp varje vår och höst


Där ligger alla grenar grå och kalla varje dag


Där viner vinden klar ock kall


året om

1993




Fri vers av Fånga dagen
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-07 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen