Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara du

 

Min vackra

min underbara

min finaste...

Vet du

hur du fyller min hela tillvaro

ständigt närvarande

i mina tankar,

hur mitt hjärta svider

av önskan att komma nära,

hur hoppet driver mig

till dig

oavsett vad..?




Fri vers av Bellissima
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-08 10:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vacker hyllning, närhet och hopp !
2011-12-18

    lory
bella
2011-12-06

  Blåbäret
längtans känsla...så underbart buren
2008-11-10

  friheten
Underbar längta
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima