Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina första texter. Från en annan tid, en annan plats, ett annat liv.


Hotell Neanderthal

 

 

   Somliga

dagar

tar jag

in på

Hotell

Neanderthal

där jag

varken känner

de stirrande

gästerna

eller den

blundande personalen

jag försöker få kontakt

med omgivningen genom

ivrigt talande i tungor

 

när jag framåt morgonen

talat tungan ur led

går jag ner i källaren

Hotell Neanderthal

och låter gjuta in mitt

huvud i cement

 

när jag vaknar

ligger jag i rännstenen

med ett huvud som

känns för stort och tungt

jag har blivit utslängd

Hotell Neanderthal

är stängt för säsongen

 

långsamt tynar jag

bort i morgondimman

 

P.G

 


 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-23 23:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Väcker undran, det är på ett bra sätt.
2020-09-14

  agneta pichler
du har ett
underbart sätt att skriva


2013-09-17

    ej medlem längre
Tydligen är jag ensam om att fatta digniteten av din text-men va fan!
Vill man läsa gulligull är ju inte din text förstavalet;)

Mer av dina texter önskar mike


2013-08-23

    ej medlem längre
Genialt!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP