Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(förväntar mig inga kommentarer...)


Det är nog nu.

 

 

Kan inte bära dig, jag vill inte mer

det är dags för dig att inse

att du är vuxen

precis som jag

Du ska inte vara bitter över min framgång

den var ingenting jag fick på silversked

Kanske är du bitter över den styrka

du ej kan frammana inom dig själv

utan drömmer om strypsnaror

och olika flyktvägar

istället för att kämpa

Du låter svälten krama din kropp

och suger girigt på dina cigaretter

köpta för matpengar

Du vårdar din astma med taggtrådsömhet

och lägger sista slanten på rynkkräm

från Jabusche

Sen spottar du på oss alla

som försöker finna lite stabilitet

och som är så jävla duktiga

som har mat för dagen

och stabil ekonomi

men som aldrig har tid

för dig

För dig

ska vi klappa ömt på kinden

medans du sprider ditt gift

för att skada

 

 




Fri vers av Bellissima
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 18:48



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Detta berör verkligen. Känns så ärligt. Det är svårt att vara människa...
2008-11-11

  Jojo
Återigen har du berört något hos mig.
Man behöver säga ifrån till sådana människor.

Väl skrivet!
2008-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
En människa som behöver VAKNA UPP.... & som KOMMER att vakna upp EN DAG...
Tips: lämna henne/honom ifred, iaf ett tag... tillåt henne/honom att sprida sin skit omkring sej.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima