Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det finns ett liv efter detta vill jag upptäcka dig igen

Jag vill älska dig
i nöd och lust

i lust och nöd
i nödig lust
och lustig nöd

tills döden skiljer oss åt

och säg mig
finns det ett
liv efter detta
vill jag upptäcka
dig igen


dina rodnande kinder

höra dina stämbands
ljuva röst

känna dina lekande
fingrar i mitt hår

säga dig mina
hemligheter
de som bara jag
vet om


Jag vill måla
regnbågar med dig

flyga drake
i stiltje

ge dig smeknamn

äta frukt
i morgonsol
melon, kiwi,
annanas, apelsin
vindruvor


Promenera med dig
i fullkomlig tystnad
och tänka hur lycklig
jag är som är med dig

ligga på rygg på
snötäckt mark
där vi har gjort
änglar


jag vill räkna dina hårstrån


Du är så varm
även om du
håller huvudet kallt
och har is i magen





Jag vill hitta på ord med dig.





kyssmys

kärleksfrukoststund

täckesinrullningsbrottningskramande


Men aldrig glömma de som
redan finns





Jag älskar dig




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-08 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér