Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har gått ner 70 kilo sen du lämna mig

du tycker att jag är korkad

som börjar med bantningsdrycken och

sedan äter chipsen


men vem fan är det som är korkad

som inte förstår att jag börjar med bantningsdrycken

för att banta bort tanken på att det kunde vatt

din äckliga kuk


jag ska stoppa i munnen








Fri vers av lizanystrom
Läst 588 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-08 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom