Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En variant av Världens Nya Ekonomi (om jag fick bestämma)...


"VAD jag vill......(1)"

1. EN VÄRLDSVALUTA . Med samma värde överallt .

2. NOLLRASISM .

3. VÄRLDSRÄTTVISA. Samma lönesättning universellt .

4. DEMOKRATISK SOCIALISM . VIA FOLKOMRÖSTNINGAR låta Världens Länder ,enskilt, välja OM de vill ha MÖJLIGHET TILL KOLLEKTIVT FÖRETAGSÄGANDE (dvs De Anställda äger lika delar av företagen, oberoende av anställningens kvalifikationer)

5. SEXUELL DEMOKRATI . ALLA "ickevålds-befrämjande" sexuella särarter TILLÅTES . UNDANTAG: PEDOFILI, SADO-MASOCHISM och andra avvikelser med Kraftiga Våldsinslag.

6. VÄRLDSMILJÖLAGAR . En universell Lagstiftning med KRAFTIGA RESTRIKTIONER OCH HÅRDA, OVILLKORLIGA STRAFF FÖR MILJÖBROTTSLINGAR .

7. HELA BÖRS-SYSTEMET SKROTAS OMGÅENDE ! ALLA aktiebörser i HELA VÄRLDEN STÄNGS OMEDELBART ! Företagen klarar sig ALLDELES UTMÄRKT UTAN DESSA GIRIGHETENS TEMPEL !

DETTA ÄR BARA BÖRJAN . MEN DET FÅR VÄL KALLAS "EN RIVSTART" !!!!!

----------------




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 16:59



Bookmark and Share


  genni VIP
Låter bra, men hur ska vi få in det här, är ledsen men tror att det finns för mycket trångsynta människor och egoism i samhället. Men vi som tror på godhet och rättvisa kan bemöta en människa på ett bra sätt och kanske ger det ringar på vattnet, jag hoppas det för bla. nollrasism borde redan finnas, demokrati, lika värde för alla.....goda ord du sa här Mats, det är det fina med dig, ditt goda hjärta.....
2008-11-11

  aol
tänk om vi kunde sudda ut gränser och alla hade ett gemensamt språk bravo Mats vi hjälper dej att bygga den nya världen
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska