Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metuere

Hjärtats trivsamma apati

skoningslöst avbruten.

Tidens alla sår

långsamt läka i dina varma händer.

Hoppet långsamt växa

där aldrig något grott.

Iver inför okända marker -

Aldrig förut betraktade.

För sent anad oråd;

omedelbar förintelse.




Fri vers av Ravn Hansen
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ravn Hansen
Ravn Hansen