Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i regn och skur

 

även om det tog emot lite

kändes det ändå bra

när du kallade mig vän

 

 

 

 




Övriga genrer av Jer
Läst 565 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-09 21:52



Bookmark and Share


  friheten
Jättbra skriven, känns bra att bli kallad vän, det betyder mycket
2008-12-05

    sunnanvind
De orden säger mycket...känslor är inte alltid lätta..Applåd!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer