poeter.se/viewText.php?textId=294407

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återpublicerat på farsdag... ett år senare och vi har inte setts ännu.

poeter.se/viewText.php?textId=294407




Gubben i månen

 

Såg månen i den klarblå himeln idag

Och tänkte vad märkligt att

Ingen verkar se den, ingen reagerar

  

Såg Du på samma måne undrade jag

Och tänkte vad märkligt att

Vad långt till den, men nära till Dig

  

Såg Dig sist för bra länge sedan

Och tänkte vad märkligt att

Ingen verkar reagera, att vi inte ses

  

Såg på den fullmånen återigen

Och tänkte vad märkligt om

Gubben i månen är min Far

 

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 630 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-09 22:06



Bookmark and Share


  karenina VIP
fint mejslade funderingar som förmedlar smärta och faderskärlek
2009-01-02

    99knivesinside
Melankolisk, nästan sorglig. Välskrivet.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer