Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen vilar




Lövens haiku

Bruna löv släpper

motvilligt taget om gren

Nya kommer snart

 

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-10 07:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite läskigt att släppa taget.. och falla ... för att lämna plats för nya generationer ... löv
2008-11-10

  noname_realmind
Fint om höstens förändring...
2008-11-10

  Gunnel Eriksson VIP
Optimistisk i novembermörkret.
Bra haiku!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER