Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr II

Psykologernas förklaringsmodeller erkänner inte sanningen:
Beroende är lika med kärlek, att älska är inte en sjukdom,
att låta analysera sönder vår längtan efter trygghet
kan inte göra oss trygga, det ger bara lön åt psykologerna!
Vi behöver mycket mindre terapi än vi själva tror..
vad vi egentligen behöver är kärlek,
ingen som vi ger betalt kan skänka oss den..
och vi förstår den inte förän vi vågar tro på den.
Tro på Kärleken!




Fri vers av Inger Eriksson
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-11-10 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson