Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omotiverat tidsfördriv

 

Visst kan vi slipa

bitarna

till duglig men

tveksam passform

i vårt

hopplösa pussel

 

men

 

motivet blir inte

annat än

högst tvivelaktigt

och inte

särskilt vackert

 

 




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 20:14



Bookmark and Share


    Maria Malm
Några ord som tål att tänkas på.
2008-11-12

  Leif Furstedt
En sådan där vacker hmmm-tanke att smaka på.
2008-11-10

  aol
men det får duga bravo gillas
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter