Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde vi systrar skulle finnas där för varandra...




Vet inte vad jag ska göra...

Jag kanske borde sluta skriva ett tag

har bara ilska och sorg att delge

frustrerad maktlöshet

kränkt integritet

rädsla

och sönderkramande ångest

Känner hur min aura isar

frånstötande och vass

när min själv rullar ihop sig

i försvarsposition

där ingen får komma nära

innan jag läkt nog

till att hugga tillbaka

 

..............

 

Här är min tystnad -

min smärta

 

..............

 

Det gör så ont

att inse

att mitt eget blod

är förgiftat




Fri vers av Bellissima
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 18:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
det är så svårt och komplicerat med syskonkärlek...och ännu svårare när man tvivlar på den, om den överhuvudtaget existerar...och ändå är de som står en så nära de som lyckas såra som värst...men skriv dig hel, sluta inte utan låt orden avväpna och befria...
2008-11-10

  Johan Bergstjärna VIP
Här har du en Broder & god lyssnare... & rätt så mycket förståsejpåsåntdubeskriveridindikt.... kram
2008-11-10

  Regular
ibland behöver man ladda om/upp ett tag
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima