Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen har rätt

 

ingen har rätt att neka dig att vara du
ingen har rätt att stjäla din karta
eller besudla dina minnen
se oförstående ut
gå bara vidare!
- de har inte rätt




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 518 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 17:25



Bookmark and Share


  kia k-n
Tack!
Jag ska spara din text och lägga den på mitt skrivbord som en daglig påminnelse.
2008-11-13

  wayward - taiga
se där M, en god anledning att öppna sidan, du där...
syftet du ger känns starkt och värt att tro på!

önskar lite frihetsgas när du trycker på utanför landsvägsrakan...

och självklart också harmoni.

allt gott, w
2008-11-11

  DanSan
*****************************

Så klokt, sant och så enkelt sagt!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-11-10

  Elaine.S VIP
Det är rätt...."ingen har rätt" att ta något av det som är en själv, om man inte inte själv vill...dela...
2008-11-10

  Hildegun Relefors
De svaga behöver beskyddare som du!
2008-11-10

  Night Soul Woman
Klockrent skrivet! *nickar och applåderar*
2008-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet!
De kan helt enkelt göra på sig.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger