Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it´s a dreaming storming floor

Jag vilar ögonen
vilar dom för framtiden
som jag ser vackert på
Ljuset faller
från vänster viskar någon
För mina ord sköljes sorg.

Med den hårda ytan
tränger glaset mot
mina sår
Glatt smekande ditt hår
från en vilande
från framtiden
ser jag vackert liggande
på vit vikta siden

Jag drömde
om ett kallt golv
där känslan höjdes
av ett fel
men gardinerna fångade ljuset
och vi fann den sista del .








Fri vers av daniele
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele