Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den goda viljan




vi snubblade
ut i juni
gräset var högt
och doftande

så självklart blev det vi
fast jag visste

självklart
roterade jag runt dig
som månen
och undertecknade varje dröm
med våra initialer

trots att du inte
svarade ett enda rätt:

när jag frågade
längtar efter dig!
sa du
saknar
johanna!





Fri vers av Alfie M
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-01 17:37



Bookmark and Share


  greajt
"vi snubblade
ut i juni"

mums ... får mig att längta efter sommaren
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M