Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till friheten

Dear Liberty,

Hide no longer
Come embrace us
Make us stronger

Amazing force
Let us see your beauty
We need you here
Gorgeus Liberty

Only you
Can stop the raging war
Bleech the brusies
Of a world so soar

Lightly touch us
It's all you need
Then tears will dry
Yes, indeed

Dearest Liberty,

Hear my prey
Give your orders
Let us obey

Honey,
Is everything right?
Need to know you're there
When later comes the twilight

Can you see the chaos?
Can you feel us?
Are you coming?
Our world is burning!

We miss you.
It'll never be the same way
Without you.
Come see us today.

Best wishes,
To you, Liberty.

Yours truly,
Humanity.




Övriga genrer av Uppe bland molnen
Läst 722 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 19:04



Bookmark and Share


  pinkbubblegum
Men, så bra skrivet. :O
Jag förstod inte allt; alla kan inte vara jätte duktiga på engelska.. (a) Haha, men det var väldigt fint!
Applåden (som jag lämnar snart) och kommentaren är mycket väl förtjänta.
Jag tror att din text till och med kommer hamna hos de bokmärkta, hos mig.
Du skriver underbart och eftersom du inte vill lära mig att skriva så vackert (jag förstår, vissa hemligheter kan inte avslöjas), så tycker jag att du i alla fall kan lära mig lite bättre engelska? (a)
Måste bara säga att det var underbart och fint som alltid, speciellt eftersom jag älskar texter som är på engelska. (a)
<3
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen