Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg att det hänt saker med Carnegie ..


CARNEGIE - Fick Riktig Bakläxa ,eller !?

Ibland kan man tro att Regeringen Reinfeldt har folk som läser Poeter.se ! För en tid sedan gav ju Undertecknad Carnegie en himla massa "Bult" ! Jag pangade på med "flera raka högeruppercuttar" och avslutade med "teknisk knockout" !
Och nu har jag fått "Oanat Stöd", för att inte säga, OVÄNTAT stöd från Reinfeldt och co ! De avsätter Hela den Nuvarande Styrelsen och ska tillsätta en helt ny sådan !! MOTVILLIGT får jag lov att berömma Sveriges regering ! Fast det verkar nästan vara För Bra för att VARA SANT ! VI får bevaka det här , det kanske inte är "hela sanningen", en "försvagning" av detta är Väldigt Redundant !




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska