Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skansen

Vi ser på Sveriges alla stora djur förutom järven

Skansen säg nu som det är

Ni har aldrig haft ens en uppstoppad järv här

påstår ni att järven sig hela tiden skulle gömma?

Tror ni att folk går på det?

Det kan ni glömma!

Antingen ligger järven mosad under en sten eller nåt sånt

eller så har ni blandat ihop järvjäveln med en kameleont




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-08-11 00:24



Bookmark and Share


  J-H Andersson
SUPERKUL!
Vi hade samma problem i Skånes Djurpark under 2 års(!) tid. Tills plötsligt en dag....
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho