Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut på det stora blå




Ibland är nog det bästa

att bara lämna brygga

hissa segel, slänga roder

och släppa allt det trygga




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 16:47



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Väldigt söt, grymt bra metaforik (eller hur i helvete man säger det).
Gillar den här, den är kort, talande, rytmisk och fint utformad.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér