Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner igen dig själen

Svalt rör det sig följsamt
Mot dagen strider
krigets sömnlösa andetag
Skuggor formar spökstaden
med hjälp av ljuset
som taget ur vardagen.

Ett mörkt vasst föremål
blir hatet jag närmade
Tavlor berättade sagor
för barnen
Och utan chans
rinner blodet till golvet
någonstans .

Kylan smeker sig över någon
Än skyddas ljudet
Med läppar kysser dom dig
när tanken under huden kramar mig
I mina händer utvecklas kärleken
känslor dansar med våra händer
och jag känner igen själen




Fri vers av daniele
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-11-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele