Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...avskedad p.g.a. sjukdom...


Fästpunkter

Så står jag där
med hjärtat i halsgropen

Mina fötter som nyss stod stadiga
vacklar och vickar

Greppet om tillvaron halkar betänkligt

Så kommer jag ihåg;
Du är mitt barn.
Jag är din Far!

Vågar luta mig tillbaka
tappa fotfästet
förlora kontrollen



Sittbrädan på gungan bär
mina fästpunkter är högt uppe!!

I ögonvrån ser jag glittret
i Fadersögat
när fartvinden plötsligt berusar

Min rädsla
och mina tillkortakommanden
blev Guds avstamp

till förtröstan, glädje och lek




Fri vers av Lia-Lej
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-11 17:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Varmaste tillit finner jag här...ingen håller i gungan som fadern..hur än den svajar i vinden ..fångar han den och stillar
2008-11-13

  Kristina Wallbing
Här känner jag ingen känslan av en "halkig tillvaro"...
Och vilken härlig Gudsbild du förmedlar med Fadern som med glitter i ögonen håller i gungan! Du är suverän på att måla dessa glädjefulla bilder!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej