Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutalt ärlig

Så lång tid har gått sen vi sågs
har saknat dig,
har hatat dig

men plötsligt dyker du upp från ingenstans.

Säger att du saknar mig, att du längtar efter mig.
Vill ha mig där hos dig nu.



På en sekund är vi på ruta ett igen.

Känslorna tar över.
Tårarna svämmar över. Klarar inte av att du ser på mig.
Skapar distans.



Är brutalt ärligt till slut

jag hatar att du varje kväll går hem till en annan
som delar din säng
som delar ditt liv.

Vet att jag inte får säga så
...reglerna är dom samma
som alltid.





Inget har egentligen förändrats.




Övriga genrer av Jinxy
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy