Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nio timmar, en evighet...



Plötsligt,
från ingenstans

uppenbarade sig en möjlighet.

Just när jag trodde att det inte gick och längta
mer än så här.

Så länge sen sista,
minnen som börjat blekna.

Samtidigt fortfarande så levande
-känslan, smaken, doften av dig på min hud.

Räknar timmar, minuter, sekunder.


Imorgon, äntligen.




Fri vers av Jinxy
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-10-07 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy