Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni ska försöka igen

du har varit tyst länge
bara andats
du säger att ni ska försöka igen
- du har lovat att ge det en chans

mitt hjärta stannar
slits mellan att vara kvinna och vän
trodde att tiden gett mig distans
- men nej

vet precis hur det är att försöka
gång på gång på gång
har redan gått i dina skor
eller det är du som nu följer i mina fotspår

önskar inte någon
behöva gå igenom det du nu står inför
några klarar det när dom försöker
- önskar (nästan) dig det
allt för att du ska slippa blöda

ni ska försöka igen
du slits mellan att vara min och hennes
samtidigt jublar mitt hjärta!

för det är mig du kommer till,
fast ni försöker.




Fri vers av Jinxy
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-01-09 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy