Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd




med tiden växer avståndet
för varje dag blir gapet mellan oss större

vem hade trott att det skulle gå så fort
att vänja mig att vara utan dig
att klara mig på egen hand



(jag säger inte att jag tycker om det)



svårt att hitta tillbaka
kliva över hindrena i tid och rum
som nu skiljer oss åt



(men jag vill försöka)




Fri vers av Jinxy
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-10-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy