Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I framtiden

Kanske kommer vi en dag kunna säga;

Du var gift med en annan

...då.




Fri vers av Jinxy
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy