Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraska mig

Du säger att det börjar närma sig slutet nu.
Antingen eller, bära eller brista.

Jag säger tyst,
det där har jag hört förut.

Men hoppet har redan väckts...




Fri vers av Jinxy
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy