Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla varandras händer





Kärlek

är inte bara

att gå hand i hand


Det är

att hålla varandras händer

vad som än sker


Där

det inte finns någonting

att kämpa för

- finns heller ingen styrka -




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 4166 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2008-11-11 20:44



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart avslut i dikten, berör, du skriver så vackert.
2009-01-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Tankeväckande skrivet, med livsvisdom mellan raderna.
2008-12-23

  Fånga dagen
Att hålla varandras händer skapar styrka
vackert
2008-11-16

  karenina VIP
så fint, så sant
2008-11-16

    Maria Malm
En sanning.
2008-11-14

  devilsangel
Så vackert vännen, och visst är det så...livet är ingen dans på rosor, men i den starkaste kärleken finner man också styrkan att klara det mesta..
2008-11-13

  Lejonhjärtas poesi
Ljuva ord om kärlek, sannerligen ljuva!
2008-11-13

  Blåbäret
sant och insiktsfullt...gillar speciellt slutraderna
2008-11-12

  * Ammi *
Ja visst är det så, att stå varandra bi, i vått och torrt, i nöd och lust
så bra skrivet!
2008-11-12

  Eaglemountains VIP
Mycket innehåll i denna vackra poesi ......
2008-11-12

    Martina Östlin
Så klokt och vackert!
2008-11-12

  Carola Zettergren
Så sant!..det gäller att hålla i varandra också!
2008-11-12

  mare VIP
Så rätt skrivet !!
2008-11-12

  Eva Langrath VIP
Kloka ord om viljans makt.

Eva
2008-11-11

  JLindh
Så underbar sann, vilken känsla
2008-11-11

  Hildegun Relefors
Sann dikkt, vacker bild!
2008-11-11

  Bibbi VIP
Hög visdom i detta.
2008-11-11

  anits VIP
Så vackert och så sant
2008-11-11

    ej medlem längre
Din text betonar ngt mkt viktigt... och gör det så att man tänker. Bra poesi!
2008-11-11

  Elaine.S VIP
Wow!! Så fin. Så sann.
2008-11-11

    sunnanvind
Väldigt fint diktat!
2008-11-11

  Ewa Åkerlind
Vackert
2008-11-11

    vide
Ja att vilja vara tillsammans inte bara i glädje utan även när livet är svårt, det är kärlek...
vackert poetat!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic