Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart




Går barfota
på gräset
i min klänning
som fladdrar
av vinden

känner sen
sanden under
mina fötter

och börjar
ta sats
för att
ta mig upp
på klipporna

i den sköna
varma
solen

simmar fram

och känner
varje rörelse
så mjuk
nästan lekfull

så avspänd

känner doften
av en blomma

och kliver in
i min
harmoni

låter varje
känsla
glatt spridas
i hela mig

mjukt

underbart









Fri vers av Katarina_
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 21:29



Bookmark and Share


  alx
...som en dröm.
fint du skriver!
kram till dig!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_