Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglars efterlängtade

Mot två motsägande spår följer jag
efter dig lämnar träden sina löv i mina händer
faller sig vinterkylans mun
och små springer runt gårdens grund
hjälpsamt väger vardagen till när ljuset
inte hittar in.
Vägen till våran vinst var ett händelselöst
Ibland är ett par hundra mil och en förbrukad själ
behovet för att springa sig fri





Fri vers av daniele
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele