Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shit, där kom nog tjocktarmen


låste in mig på toaletten idag
igen

den håriga mattan är helt platt
och sliten
toalettstolen är inte den enda plats
min röv tycker om
när jag låser in mig

igen

och jag gråter alltid
oftast hysteriskt
det känns som att skita ut sina inälvor
det gör så ont att gråta
att älska

obesvarat





Fri vers av lizanystrom
Läst 524 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-12 18:33



Bookmark and Share


    Din Mormor
*asg* vad glad jag är för att ha funnit dina texter... de gör mig så glad i sin bittra och sarkastiska ton med en syn på livet som är väldigt lik min egen... tack så jävla mycket!
2008-12-03

  Miss Pauline
brutal men vacker,
du är jättebra!
2008-11-21

    vemod
så bra!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom