Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

 

stilla varmt avsked

ögon ler varsamt

 

vi möts




Fri vers av KristinaE
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-12 20:50



Bookmark and Share


  Cris
Strålande.
Kort och snyggt skildrat
2008-11-13

  Aisha VIP
...så vackert...
skulle alltid vara så.....
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE