Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar fan inte mer...

 

 

Jobbyte, nattskift, långa resor

nya rutiner, nya ansikten, nya utmaningar

Ingen bil, långa promenader

trasig växlar på cykel

trasiga cykellampor

defekta cykellampor

dåliga batterier

höstmörker redan kl 17

lågt blodsocker

borttappade cykelnycklar

skitdålig bultsax till att klippa cykellås

ösregn

ingen stänkskärm på bakhjulet

hunger

sömnbrist

vårdnadstvist

förtal

övergivenhet

ingen jävla avlastning

ingen jävla bil

ingen jävla tvättmaskin

tvätthögar

2 timmars pendlingstid till jobbet

bråkiga ungar

stök, katthår, ingen diskmaskin

skitigt tonårsrum

kärleksbrist

ömhetsbrist

sexbrist

fy fan, vilket jävla liv...




Fri vers av Bellissima
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-12 21:26



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
en liten känga till alla
religiösa som säger:
´god is in the details..´
as if!! :D
2008-11-14

  stefan.g
En text, en dikt jag ibland skulle vilja höra på radion med Bob dylan musik till. Så är ibland livet, i perioder. Riktigt bra skriven! Det jag gillar är inte bara att orden kommer rätt till pass, utan att de faktiskt kommer från hjärtat. Skön, befriande, smärtsam, igenkännande, tragikomisk, verklighetsknuten..Där orden skjuter sig fram i en vardag som för många är kännbar och påtaglig. Tack för läsningen!
2008-11-14

    Bellissima
Mina är köpta på Biltema. Ska hamra sönder dem med en hammare... >:(
2008-11-13

  Johan Bergstjärna VIP
Köp Laddningsbara cykellampor på clas ohlsson!
(som man sätter på & tar av, på styret)
2008-11-12

  Johan Bergstjärna VIP
GuldMirakelGlitterKramar&Pussar&AllMinVärme&KrafttillEr.

Om jag bodde närmare skulle jag komma & hjälpa dej städa & fixa ny tvättmaskin & diska & laga mat &.... om du ville.
2008-11-12

  Lotti
så kan livet vara i perioder det
tufft
ta hand om dig
2008-11-12

  lyckeli
kom till mig gaby, på ett glas jävla lådvin i mitt jävla
kök och snacka bort natten och när morgon kommer
så dansar vi bord och skiter i stökiga tonårsrum och
att alla andra har bil och så knycker vi grannens avbitartång
till cykellås. Ok?
2008-11-12

  Gryft
Bra skrivit

låter som något man har varit med
om hundra gånger..

men solen skiner igen..efter regn

=)
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima