Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara små skärvor - som skiljer lyckan från sorg... kom jag på...


Lyckan är bräcklig

 

 

Du undrar

varför jag gråter

men ser du inte

att de allra vackraste

är skörd

oskuldsfullt

så tunt...

 

likt ett vackert ton

som letar efter sina gränser

och när den brister

förvandlas skönheten

till ett oljud

 

eller

 

ett kärt minne

som är guldkantat

med stjärnglitter

och solsken

som sedan bryts till

djupaste sorg

när du upptäcker

att minnet  bara

var en illusion

som ingen annan delar med dig

 

Därför

min kära

jag gråter

 

för gårdagens lycka

kan med ett kort ögonblick

under en obetydligt litet suck

bli

morgondagens sorg

 

lyckan är så 

oerhört bräcklig...




Fri vers av BlåhäXa
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 22:51



Bookmark and Share


  bluesatin
Hej på dej!

Va fint du skriver med öppenhet, ärlighet och poetiskt skrivna ord och reflektioner. Sänder dig varma vindar och tankar till dig.

Kram Eva
2008-11-14

  mb74
så sant,bra skrivet :))
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa