Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

luften är slut
hjärtat utslitet
lågan dör sakta ut


då är du redo
mottaglig

att möta dig själv
på riktigt
utan skal

vem är du?




Fri vers av Sandvargen
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen