Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll mig med färger

Jag sätter mitt liv
på ljudlös
en stund

dansar steglöst
med tystnad

orosmoln
genom rummet går
men försvinner


Jag dansar med
längtan
till tystnadens ton

Sträcker mig fram
viskar
mer än ett ord


"Ta mig härifrån
till öde stränder
och öppna hav

välkomna mig
med öppna händer
och utan krav"


Ropar ljudlöst
känner eko
inget hörs


"Öppna grinden
låt mig gå
rör vid kinden
försök att nå

nå min hand
den jag räcker
ut ibland
se, jag sträcker

Var inte blek,
du underbara
ge mig kärlek
låt den vara

Släck min törst
läk mina sår
men lova först
fylla mina år

med längtan
och lust
med kärlek
och kust

fyll mig med
färger
men inga
löften

då löften
är den
största lögn
jag vet"




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér