Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag väcker minnen till liv






Var är du ?

Jag känner dig

i mitt hjärta


Långt borta

väntar du på mig


Du väntar på att

jag ska lyfta fram

din själ ur tystnaden

din glädje ur sorgen

ditt liv ur döden


När jag väcker minnen

till liv

i speglarna försvinner det

som inte finns


Inuti mina ögon

öppnar du frön







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 751 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-11-13 12:34



Bookmark and Share


    Bim
....bokmärker och tackar för fin läsning,-mest talar versen som börjar;du väntar på,-mycket berörande
2008-11-20

  Maria T
I denna dikt skapar du liv på nytt
2008-11-16

  friheten
Snälla , ge ut dina fantastiska dikter i en bok, det är bara så synd att andra inte kan ta del av dina tankar.
2008-11-14

  Carola Zettergren
mycket vackert!
2008-11-14

  anits VIP
Vackert och längtansfullt skrivit,
med en känsla av saknad
2008-11-14

  * Ammi *
mycket vackert
2008-11-13

  Eva Langrath VIP
Så vacker talar till hjärtat.

Eva
2008-11-13

  Lejonhjärtas poesi
Du skämmer bort oss med underbar poesi, vackert!
2008-11-13

    ej medlem längre
Du skriver så bra.. om kärlek, om minnen.. om längtan.. om känslors födelse.. Vacker poesi!
2008-11-13

    Martina Östlin
"Du väntar på att

jag ska lyfta fram

din själ ur tystnaden

din glädje ur sorgen

ditt liv ur döden"

Otroligt bra skrivet!
2008-11-13

  mb74
mycket vackert skrivet,gillar starkt hur du skriver :)
2008-11-13

  Mr Lindemann VIP
Där fröet till
hoppet gror

Där människor när
längtan i varandras
Famn

Där möten sker
ordlöst

Där ängelvingar
ges




Där är han
2008-11-13

  Elaine.S VIP
Lustens liv som väntar på att förlösas, i minnena finns allt så tydligt som att man bara kunde sträcka ut en hand för att nå...vackert!!
2008-11-13

  Angeldust
*applåd* gick ju inte att applådera, så fick skriva det så här istället ja ja det funkar det med :-) kram Sunny
2008-11-13

  Eaglemountains VIP
en vacker längtande poesi med inslag av saknad ...
2008-11-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Så fantastiskt vackert!! Blir tårögd av dessa ord. Du har en känsla i dina rader som är en vacker gåva/B
2008-11-13

  friheten
Så bra skriven min vän
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic