Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet kan inte vara din vän förens du lever.


Livet är ett lån.

Livet är endast ett lån
Det är upp till dig om du vill stanna eller gå
Om du kan så försök acceptera och förstå
att döden kommer och går
på sitt eget ackord.

först när du lever för något
först när det finns något du vägrar släppa taget om
först då kan du förstå
forma din filosofi och dina ideal
börja göra dina avgörande val
och acceptera hur livet och döden sätter sina spår
Först då kan någon som du börja läka dina sår.




Fri vers av Nerak
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-11-13 19:13



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Fin dikt, tyckte om dom tre första raderna i andra stycket. Dom var meningsfulla=)
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nerak